گزارش پروژه تدوین سند انرژی استان یزد

با توجه به کمبود منابع انرژی و نیاز روزافزون به استفاده از آن در جوامع، بکارگیری روش هایی که بتوان همزمان با رشد اقتصادی، بهره وری منابع انرژی و استفاده بهینه از آنها را افزایش داد، ضروری می باشد. لذا تدوین استراتژی ها و سیاست های مناسب با در نظر گرفتن معیارهای پیش بینی آینده و تدوین برنامه های متناسب با آن به منظور استفاده و تخصیص بهینه انرژی، کمک به رقابت پذیری انرژی همراه با توجه به مسایل زیست محیطی انرژی بسیار حایز اهمیت است. از این رو، تدوین معیارها و شاخص های ارزیابی انرژی در راستای تبیین وضع موجود و وضع مطلوب آینده، سیاست گذاری و هدایت این شاخص ها در چارچوب این سیاست ها، در برنامه ریزی انرژی کشورها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ضمن آنکه مقایسه این شاخص ها در گذشتهو حال، پیش بینی وضعیت آنها در آینده و نیز مقایسه آنها با کشورهای دیگر، می تواند سیاست گذاران را در تدوین برنامه کشور به لحاظ تخصیص منابع یاری نماید. چشم انداز سند توسعه انرژی در استان یزد سال ۱۳۹۵: استان اول کشور در بهره­ وری انرژی و انتخاب اول سرمایه­ گذار از نقطه ­نظر انرژی. در این سند راهبردی از فرایند، برنامه ریزی استراتژیک در قالب مدل swot و کارت امتیاز متوازن استفاده شده است.

مدل و روش تحقیق:
در این سند راهبردی از فرایند، برنامه ریزی استراتژیک در قالب مدل swot و کارت امتیاز متوازن استفاده شده است.

چشم انداز:
چشم انداز سند توسعه انرژی در استان یزد سال ۱۳۹۵: استان اول کشور در بهره­ وری انرژی و انتخاب اول سرمایه­ گذار از نقطه ­نظر انرژی.

ماموریت:
تأمین بهینه و پایدار و مدیریت عرضه و تقاضای انرژی در راستای توسعه استان و رفاه مردم با تأکید بر فناوری­های نوین، کیفیت جنبه­ های زیست ­محیطی با رویکرد منابع انرژی­های نو

استراتژی ها:
– توسعه کمی و کیفی فعالیت های صنعتی و شکل گیری خوشه های صنعتی با رویکرد صنایع برتر صادراتی با تأکید بر صنایع نساجی و صنایع دستی.

– زمینه سازی برای تکمیل و تجهیز مجتمع های معدنی و صنایع جانبی و فرآوری معدن

– تکمیل و توسعه زنجیره فولاد با توجه به ویژگی های ممتاز استان به عنوان قطب تولیدات فولاد کشور

– گسترش خدمات برتر در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، آموزش عالی و فنی و حرفه ای، خدمات تخصصی و فوق تخصصی درمانی، فنی و مهندسی، بازرگانی نوین و مرکز سطح ملی تخلیه و توزیع کالا

– تحول فنی در بخش کشاورزی به منظور افزایش ارزش افزوده و حضور در بازارهای رقابتی

– مدیریت بهینه استحصال، انتقال توزیع و بهره­برداری منابع آب و کنترل دشت­های بحرانی و اصلاح الگوی مصرف آب با مشارکت فعال نهادهای مردمی و بخش غیردولتی.

– نهادینه کردن رویکرد مدیریت عرضه و تقاضا و افزایش سطح آگاهی عمومی در مدیریت بهینه مصرف آب.

– ایجاد زمینه های لازم برای جلب مشارکت مردمی و بخش خصوصی در بهره برداری و مدیریت آب.

– گسترش و تجهیز شبکه های زیربنایی، شبکه های ارتباطی سریع و تأسیسات شهری

– ایجاد ساز و کارهای لازم و حمایت از افزایش بهره وری در بخش های اقتصادی و عوامل تولید

دانلود گزارش فرمت : pdf ، حجم فایل : ۷۹۴۳ KB

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *